Zaalhuur

 

Je eigen Cavia? Dat kan! De ruimte van Filmhuis Cavia is te huur voor verschillende doeleinden.

Let wel: we krijgen op het moment erg veel aanvragen en we kunnen vanwege beperkte capaciteit niet alles in behandeling nemen helaas. Ook zijn we daardoor minder goed bereikbaar – excuses daarvoor.
 

Feesten en festiviteiten

Verjaardag, studentenborrel of 25 jaar getrouwd? Filmhuis Cavia is een geschikte plek als je een nét wat andere locatie zoekt voor je feestje. Een uniek en onvergetelijk samenzijn in een echte bioscoop. De zaal heeft plek voor 40 mensen. Vooraf en na afloop van de film kun je nog gezellig wat drinken aan de tafeltjes in de foyer.
 

Zakelijke presentaties / brainstormsessies

Ook als je een film van je bedrijf wilt vertonen of een presentatie wilt houden is dat mogelijk in de Cavia. We hebben een aansluitpunt in de zaal waarop je een laptop kunt aansluiten. Na afloop kun je nog wat naborrelen of netwerken in de foyer.
 

Brunches / lunches

We bieden zelf geen andere consumpties aan dan drank maar deze mogen wel worden meegebracht. De tafels in Cavia kunnen om worden gevormd tot een lange rij. Zo ontstaat er een gezellige huiskamersfeer. Op deze wijze hebben wij al eens een geslaagde High Tea georganiseerd.
 

Vertoning van eigen film

Heb je een film gemaakt en zoek je een plek om die te vertonen? Bij Filmhuis Cavia kan dat. Je kan je film aan max. 40 mensen per keer of in twee groepen van 40 mensen vertonen. De film(s) kan/kunnen zelf meegenomen worden op dvd of bluray. Projectie is Full HD projectie en geluid is stereo. Eventueel kan er ook vertoond worden van een eigen laptop. Deze kan bij ons via HDMI, VGA of S-Video worden aangesloten.

Heb je zelf een ander idee dat hier boven niet genoemd is? Als je contact met ons opneemt kijken we naar de mogelijkheden. Een kijkje nemen in Filmhuis Cavia kan drie kwartier voor aanvang van een reguliere voorstelling.

Voor meer informatie of prijsopgave stuur je een mail naar zaalhuur[at]filmhuiscavia.nl

We zien je graag terug in de Cavia!

 

Photos by Guillermo Florez